Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Chesterfield
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Canapea Chesterfield, piele naturala, Brighton Basic rosu
83719 lei
Brand
Chesterfield
Cod produs
00001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta canapea Brighton Basic Lux este un clasic Chesterfield , destinat sa ofere un confortul maxim si o nota de opulenta si eleganta oricarui tip de interior : clasic, industrial..

Cu aceasa canapea din colectia Basic Chesterfield Brand , modernul si traditionalul se imbina perfect. Cu o piesa precum aceasta , camera dvs. de zi, biroul vor avea aspect foarte exclusivist, elegant si generos.

Folosind piele semianilina finisata de cea mai buna calitate, garantam un aspect clasic si o canapea confortabila pe care va puteti relaxa.

• Confort optim
• Fiecare canapea este unica datorita structurii naturale din stratul superior al pielii
• Design atemporal
• Disponibil in diferite culori si tipuri de piele

De ce un Chesterfield englezesc original?

Chesterfield Brand ™ Mobilierul Chesterfield se distinge prin inalta calitate si longevitate. Canapele si fotoliile sunt realizate manual de profesionisti pasionati de meseria lor. Structura canapelei este realizata din lemn masiv (lipit si insurubat), ceea ce garanteaza o rezistenta ridicata la turnare si rezista la stres prin suspensia solida. Canapele noastre sunt fabricate din piele de cea mai buna calitate. Deoarece Chesterfield-urile produse sunt de o calitate excelenta, putem oferi, de asemenea, garantia noastra unica de platina de 12 plus, care nu este disponibila nicaieri in alta parte pe piata.

Dimensiuni :Lungime 200 cm x Inaltime 80 cm x Latime 90 cm
Lungimea sezutului 42 cm
Latimea sezutului 54cm
Model :Brighton Bassic Lux
Culoare : rosu inchis , clody dark red
Materile: piele naturala /lemn masiv
Din Gura in Gura